iphone-6-cracked-2

Apple iPhone Aktie Weken!

Het is weer tijd voor een actie voor de schermreparaties van iPhone toestellen!

De prijzen zijn als volgt!

IPHONE 5C/5/5S/SE – SCHERM REPARATIE: € 50 !
IPHONE 6 || 6 PLUS – SCHERM REPARATIE: € 60 || € 70
IPHONE 6S || 6S PLUS – SCHERM REPARATIE: € 80 ! || € 90
IPHONE 7 || 7 PLUS – SCHERM REPARATIE: € 100 || € 110
IPHONE 8 || 8 PLUS – SCHERM REPARATIE: € 120 || € 130

Maak er gebruik van en laat je iPhone voor een leuk tarief repareren!

Kom langs of maak nu een afspraak!

samsung

De Samsung Galaxy S8

Lekmeester Evan Blass heeft het weer gedaan: hij stuurde een tweet uit met daarin een echte afbeelding van de Samsung Galaxy S8. De telefoon wordt op 29 maart gepresenteerd in New York, waarna hij verkocht zal gaan worden. Dat is dus nog net iets te vroeg voor Samsung om dat leuk te vinden, maar om heel eerlijk te zijn wisten we toch al ongeveer wat we konden verwachten van de telefoon. Nu weten we in elk geval hoe ‘ie er uit gaat zien.

c5zfzc5u0aiiwfh

Het is een match

Zoals je boven kunt zien matcht de telefoon ook met de uitnodiging voor de presentatie die Samsung uitstuurde, de telefoon past precies qua rand op de twee uitsnedes die Samsung grafisch in beeld heeft bij de ‘unbox your phone’-video. Hopelijk heeft Samsung wel nog leuke technische details te melden op de 29e, want met de schok van hoe de S8 er uit ziet gaan ze niet heel ver meer komen.

Designtrend

Het is een mooi toestel, zoveel is zeker. Het lijkt ook indicatief voor de nieuwe trend in smartphones waar de randjes weg moeten, hoe dan ook. Als we naar de geruchten rondom de nieuwe iPhone en de rest van de smartphone-makers kijken is dit blijkbaar hoe onze smartphones er de komende twee, drie jaar gaan uitzien.

Bron: Dutch Cowboys
http://www.dutchcowboys.nl/mobile/lek-dit-is-de-samsung-galaxy-s8

Samsung-Galaxy-Note-5-edge-renders[1]

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7: wat je moet weten

Het duurt nog even voordat Samsung de Galaxy Note 7 officieel gaat introduceren, maar inmiddels beginnen de eerste nieuwtjes en geruchten al over de phablet te verschijnen. Veel concrete informatie is er momenteel nog niet beschikbaar, echter zullen we dit artikel geregeld voorzien van updates, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste Galaxy Note 7 nieuws.

Wanneer is de Galaxy Note 7 te koop?

Vorig jaar lanceerde Samsung op 13 augustus de voorganger van de Galaxy Note 7, maar dit toestel is helaas nooit in Europa uitgebracht, in plaats daarvan introduceerde het een 5,7-inch Galaxy S6 Edge+. De Note 5 zou in Europa niet zijn uitgebracht omdat Europeanen vrijwel geen gebruik zouden maken van de S Pen stylus. Het goede nieuws is dat Samsung dit jaar lijkt terug te komen op deze beslissing, want de Galaxy S7 Edge is standaard al 5,5-inch groot, waardoor er geen noodzaak lijkt te zijn om een grotere variant uit te brengen en daarnaast claimen verschillende insiders dat Samsung de Galaxy Note 7 in augustus ook weer in Europa gaat uitbrengen.

Het ontwerp van de Galaxy Note 7

Er is nog weinig informatie verschenen over het ontwerp van de Galaxy Note 7, desondanks verwachten we dat het uiterlijk vrijwel niet gaat veranderen. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn qua uiterlijk ook grotendeels hetzelfde gebleven met enkele welkome verbeteringen. De behuizing van deze modellen heeft bijvoorbeeld een IP68-rating gekregen en dat betekent dat ze water- en stofdicht zijn, een eigenschap waarover de Galaxy Note 7 naar verluidt ook beschikt.

We verwachten dat de Galaxy Note 7 een aluminium frame krijgt met een voor- en achterkant van Gorilla Glass en natuurlijk een opening voor de S Pen stylus. Verder is het aannemelijk dat de phablet net als de Galaxy S7-serie weer een micro-sd-slot krijgt aan de bovenkant,waarmee het opslaggeheugen is uit te breiden.

Galaxy Note 7 krijgt groter scherm

Samsung heeft in de afgelopen jaren gekozen voor een 5,7-inch AMOLED-scherm met een Quad HD-resolutie van 2560 x 1440 (515 pixels per inch). De AMOLED-technologie zorgt ervoor dat kleuren van het beeldscherm afspatten en dat zwart ook echt zwart is, omdat individuele pixels kunnen worden uitgeschakeld. Een recent gerucht suggereerde dat de Galaxy Note 7 een groter 5,8-inch scherm krijgt met dezelfde resolutie. Dit betekent dat de pixeldichtheid zakt naar 506 pixels per inch, echter is dat verschil met het blote simpelweg niet te zien. Vermoedelijk zal de helderheid van het scherm ook worden opgeschroefd, zodat alles goed leesbaar blijft in direct zonlicht.

Dual Pixel-camera voor Note 7

De Galaxy S7-serie is dit jaar voorzien van een 12-megapixelcamera en dezelfde module gaat naar alle waarschijnlijkheid ook voor Galaxy Note 7 worden gebruikt. Deze nieuwe sensor heeft een f/1.7-lens en laat daardoor veel meer licht op de sensor vallen, zodat foto’s er bij weinig licht aanzienlijk beter uitzien. De cameramodule is ook voorzien van de Dual Pixel-technologie, waarbij alle pixels op de CMOS-sensor kunnen worden gebruikt voor autofocus. Het resultaat is dat de camera in alle situaties snel en nauwkeurig kan scherpstellen. Aan de voorzijde verwachten we een 5-megapixelcamera voor het maken van selfies.

Samsung Galaxy Note 7 specificaties

Over de hardware van de Galaxy Note 7 is nog weinig bekendgemaakt, hoewel het toestel mogelijk opnieuw enkele onderdelen van de Galaxy S7 gaat lenen. De Galaxy Note 7 komt met Samsungs eigen Exynos chipset of een processor van Qualcomm, vermoedelijk gaat het hier om de Snapdragon 820 of Exynos 8890. Het werkgeheugen zou wel zijn opgeschroefd van 4GB naar 6GB LPDDR4.

Vorig jaar werd er een 32GB- en 64GB-versie op de markt gebracht, maar door de terugkeer van het micro-sd-slot is het aannemelijk dat er dit jaar alleen een Galaxy Note 7 verschijnt met 32GB opslagcapaciteit, dat door de gebruiker is uit de breiden via het micro-sd-slot. Informatie over de capaciteit van de accu is er nog verschenen.

Samsung Galaxy Note 7 software

Het is nog niet geheel duidelijk of de TouchWiz-skin van de Galaxy Note 7 gebaseerd is op Android 6.0 Marshmallow of op het nieuwe Android N besturingssysteem, dat nog geen releasedatum heeft gekregen. De Note 7 krijgt ongetwijfeld een aantal nieuwe features, echter is het wachten nog op concrete informatie. De TouchWiz-versie die op de Galaxy S7 en S7 Edge draait kan als een goede indicator worden gezien van wat we later dit jaar op de Galaxy Note 7 mogen verwachten.

Samsung Galaxy Note 7 kopen, prijs en abonnement

De Galaxy Note 7 wordt pas in de tweede helft van 2016 verwacht en het is daardoor lastig in te schatten wanneer de lancering exact zal plaatsvinden. Gezien zijn voorgangers ligt het voor de hand dat de Galaxy Note 7 een adviesprijs krijgt van om en nabij de 800 euro.

samsung-galaxy-s7-edge[1]

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S7!

Samsung heeft zojuist in Barcelona hun nieuwste flagship smartphones, de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gepresenteerd. Dat het uiterlijk van de nieuwe Galaxy S7 niet echt spectaculair zou worden gewijzigd was al voorspeld. Wat ook te voorspellen was dat deze beide nieuwe Galaxy S7 modellen de beste specificaties ooit zouden gaan krijgen.

Dat lijkt makkelijk maar dan moet je als Samsung zijnde dit wel waarmaken. Dus om eerst even door de specificaties te vliegen, Quad HD-scherm, 4 GB aan werkgeheugen en een nog snellere 64 bit processor (50 procent snellere CPU dan de S6), Micro SD-kaart zodat de Galaxy kan worden uitgebreid met maximaal 200 Gb, een verbeterde 12-megapixel camera aan de achterkant die beter presteert dan de 16-megapixel in de oude Galaxy S6 en een 3000 mAh (S7) of 3600 mAh (S7 Edge) batterij. Uiteraard kun je ook deze Galaxy S7 draadloos uploaden (in-built wireless charging), gemiddeld zo’n 65 procent sneller.


De Galaxy S7

De Galaxy S7 Edge

Samsung heeft de ietwat scherpe onderkant van de S6 een mooi rondinkje gegeven zodat de Galaxy S7 net wat ‘vriendelijker’ in je hand ligt. De camera zit nu ook een fractie dieper in de behuizing. De S7 is verder stof en spatwaterbestendig (IP68). Als je aan vervanging toe bent heb je dus gewoon een beduidend betere Galaxy dan z’n voorganger de Galaxy S6.

Maar hier eindigt de innovatie natuurlijk niet. Smartphones worden ieder jaar sneller en beter, dat is vanzelfsprekend geworden, en er komen steeds meer handige app’s die je nieuwe smartphone, in dit geval de Galaxy S7, kunnen verbeteren. Er is slecht één onderdeel wat iedere smartphone-bezitter echt gebruikt (naast social media, whatsapp en bellen) en dat is de camera. En ook bij Samsung vind je hier de echte innovatie.

Camera en het begrip ‘altijd heldere foto’s

We zappen even terug naar de specificaties want er staat echt ‘een verbeterde 12-megapixel camera aan de achterkant die beter presteert dan de 16-megapixel in de oude Galaxy S6’ en dat is bijzonder en nog waar ook. Het is dus even wennen aan het idee dat je met 4 megapixels minder toch scherpere foto’s kunt maken en ook nog eens als het donker is.

Alles heeft te maken met de fysieke grootte van de sensor die belangrijker is dan het aantal pixels en bij de Galaxy S7 is deze inderdaad groter (30 procent groter). En heel simpel op een grotere sensor valt nu eenmaal meer licht dan op een kleine sensor en dat leidt tot betere foto’s bij weinig licht en geeft ook de mogelijkheid om met snellere sluitertijden de bewegingsonscherpte te verminderen. Het blijft een technisch verhaal bij een grotere sensor en een vermindering van het het aantal pixels krijg je vanzelfsprekend grotere individuele pixels. Hierdoor krijg je een groter bereik en zie je bij het fotograferen met weinig licht meer details.

Om dit te kunnen testen hadden we afgelopen week al de mogelijkheid om de Samsung Galaxy S7 met de nieuwe camera uit te proberen in Madurodam. Het is lastig om de foto’s naast scherpte goed te beoordelen vanwege de jpeg-compressie en je beeldscherm maar duidelijk wordt wel dat met de Galaxy S7 zeer scherpe foto’s met veel detail kunnen worden gemaakt ook als de lichtomstandigheden minder worden.

Aan de voorkant zit nog steeds dezelfde en goed werkende 5-megapixel camera voor het maken van de ‘de-niet-meer-weg-te-denken’ selfies.

De camera heeft ook nog een handige functie voor panoramafoto’s: met ‘motion panorama’ kun je nog betere panoramafoto’s maken, zelfs wanneer er iets in het beeld beweegt.


Foto gemaakt met Samsung S7 Edge (Auto setting)


Foto gemaakt met iPhone 6S (Auto setting)


iPhone vs S7


Gear 360, virtual reality en de Galaxy S7

Dat het steeds moeilijker is om een high-end smartphone ieder jaar weer te verbeteren met een compleet nieuwe innovatie wordt een steeds grotere uitdaging. Daarom is het logisch dat ook Samsung de echte magie buiten de smartphone zelf zoekt. Wat dat betreft was Samsung al een flink stuk op weg door de Galaxy S6 als scherm device te gebruiken in de Samsung Gear VR, hun virtual reality bril.

Vandaag wordt naast de Galaxy S7 en S7 Edge nog een nieuw device gelanceerd, de Gear 360. Deze 360 graden camera is uitgerust met dubbele fisheye lenzen met 15 megapixel beeldsensoren waarmee op hoge resolutie (3840*1920) 360° videobeelden kunnen worden opgenomen. De Gear 360 is te koppelen met de Samsung Galaxy S7 waardoor je op je telefoon in real time de videobeelden kunt zien die je aan het opnemen bent. Deze beelden zijn voor de echt ultieme ervaring natuurlijk te bekijken met de Gear VR.

De stap die Samsung hiermee maakt is logisch en zal zeker een vervolg krijgen. Een horloge, een VR-bril, een 360 graden camera, het zijn pas de eerste extensions van je smartphone maar met de vlucht die IoT nu neemt kunnen we zeker meer externe devices gaan verwachten die het allemaal nog veel leuker gaan maken. Een smartphone is lang niet meer alleen een ‘smartphone’ en dat geldt zeker voor deze nieuwe Samsung Galaxy S7.


Gear 360 camera


Gear VR met Galaxy S6 en Galaxy S7

Gamen met de Galaxy S7
Voor gamers biedt de nieuwe Galaxy S7 een unieke ervaring: de processor en grotere batterijcapaciteit zorgen ervoor dat je nog langer kunt spelen en een intern systeem zorgt ervoor dat de telefoon niet oververhit raakt. Zet je Game Launcher aan dan kun je je volledig focussen op het spelen van de game; notificaties voor inkomende berichten staan uit en je kunt ook langer gamen met minder batterijverbruik. Je kunt hiermee ook opnames maken van je game om later te delen met anderen. Met de Vulkan API ziet het er allemaal nog beter uit en zijn grafische weergaven sneller en gedetailleerder.

Verkrijgbaarheid in Nederland
Wat betreft de beschikbaarheid en Nederlandse prijzen voor de Galaxy S7 en S7 edge:

» Galaxy S7: 699 euro
» Galaxy S7 edge: 799 euro

Beide smartphones zijn beschikbaar vanaf 11 maart 2016. De Gear 360 is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar. De verkoopadviesprijs is 419 euro.

Bron: http://www.dutchcowboys.nl/mobile/dit-is-de-nieuwe-samsung-galaxy-s7

ap-touch-id

Er is eindelijk een Error 53 oplossing!

Goed nieuws! Apple heeft een update uitgebracht voor iOS onder de versie 9.2.1 om via iTunes een met de error 53 gebrickte iPhone te updaten.
Door deze update te draaien zal het weer mogelijk worden je telefoon gewoon weer te gebruiken!

Uiteraard zal dit niet betekenen dat als de home knop ooit vervangen is geweest de vingerscanner sensor ook weer zal werken, maar het is in ieder geval een goed teken dat alle waarschuwingen richting Apple geholpen hebben en ze er iets aan hebben gedaan!

Mocht je hier als gedupeerde niet uit komen dit te verhelpen, kan je bij ons je toestel laten updaten om deze weer in orde te krijgen.

De error 53 fix is geldig voor de iPhone 6, 6S, 6 Plus en de 6S Plus.

iphone1-e1455281455523-470x340[1]

Apple voor de rechter gesleept om ‘error 53’

Apple heeft een rechtszaak aan de broek in de VS. Het advocatenkantoor PCVA eist een schadevergoeding om een inmiddels beruchte foutmelding die de iPhone 6 onbruikbaar maakt.

‘Error 53’. Dat is de foutmelding die momenteel veel bezitters van een iPhone 6 de gordijnen injaagt. Zie je dit op het scherm verschijnen, dan zit er niks anders op dan een nieuwe telefoon te kopen.
Het probleem ontstaat pas na installatie van iOS 9, de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem die sinds september vorig jaar beschikbaar is. Oorzaak van de ellende is de vingerafdrukscanner van de iPhone. Of om preciezer te zijn: de manier waarop Apple de boel beveiligt.

Vingerafdrukscanner

Om te zorgen dat jouw vingerafdrukken niet in verkeerde handen vallen, worden ze opgeslagen op een speciale plek op de telefoon. Die opslaglocatie is op een unieke manier gekoppeld aan de vingerafdrukscanner, zodat alleen die functionaliteit van de telefoon toegang heeft tot de veilig opgeslagen vingerafdrukken.

Als een Apple-medewerker bijvoorbeeld een kapotte homeknop vervangt, wordt die koppeling na de reparatie weer tot stand gebracht. Maar een andere reparateur kan dit niet. Als iOS bij het updaten merkt dat de koppeling is verbroken, wordt de vingerafdrukscanner uitgeschakeld, laat Apple weten in een reactie. Je kunt dan niet meer je telefoon in.

Rechtszaak in de VS

Voor advocatenkantoor Pfau Cochran Vertetis Amala (PCVA) uit Seattle was dit aanleiding voor het aanspannen van een class action-rechtszaak, waarbij een groep gedupeerden gezamenlijk een schadeclaim doet. PCVA eist vergoedingen van in totaal 5 miljoen dollar en een gratis reparatie van de telefoon. Bovendien moet Apple met een software-update komen die het probleem verhelpt.

Volgens PCVA-advocaat Darrell Cochran is het een kwalijke zaak dat Apple iPhone 6-bezitters een melding stuurt om iOS bij te werken, maar niet waarschuwt voor de eventuele gevolgen. “Als Apple je telefoon stuk wil maken om wat voor reden dan ook, dan moet het dat duidelijk maken aan klanten voordat de schade is aangebracht”, schrijft hij in een persbericht.

Omgaan met klachten

Cochran vindt het extra zuur hoe Apple met de klachten om is gegaan. “Apple’s reactie is niets meer dan zeggen: je hebt geen opties, het valt niet onder de garantie, je moet een nieuwe telefoon kopen.”
Daar gaat mogelijk wel iets aan veranderen. Een anonieme bron meldt aan Macrumors dat sommige Apple Stores toestemming hebben gekregen om getroffen iPhones te repareren. Of dit beleid gaat gelden voor alle Apple-winkels is nog onduidelijk.

Bron: http://www.z24.nl/ondernemen/apple-iphone-error-53-onbruikbaar-rechter-617957

Samsung-Galaxy-S7-Edge-300x116@2x[1]

Samsung Galaxy S7 release, specs en alles wat we weten!

Samsungs vlaggenschip voor 2016

De Galaxy S7 is Samsungs vlaggenschip voor 2016 dat voortborduurt op de basis die met de Galaxy S6 is gelegd. Deze smartphone is in 2015 gelanceerd en heeft een behuizing van metaal en krasbestendig glas, die door media goed is ontvangen. Ook zijn er grotere versies van dat toestel verschenen in de vorm van de Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+. De Galaxy S7 zal in twee varianten verschijnen.

De reguliere Galaxy S7 heeft een 5,1 inch-scherm met een QHD-resolutie, terwijl de Galaxy S7 Edge – de variant met gebogen schermranden – 5,5 inch meet. Beide toestellen zijn voorzien van een super-amoled-paneel en nagenoeg dezelfde specificaties. Wel wijkt de accucapaciteit af: de S7 Edge krijgt een grotere accu, wat logisch is gezien het grotere scherm, dat meer energie vreet.

De Samsung Galaxy S7 in vogelvlucht

Critici waren in 2015 erg te spreken over het 5,1 inch-scherm van de Galaxy S6, dat van een hoge QHD-resolutie (2540 bij 1440 pixels) is voorzien. Hierdoor heeft het toestel een indrukwekkende pixeldichtheid van 577 ppi, waardoor afzonderlijke pixels onmogelijk te onderscheiden zijn. De Galaxy S7 heeft nagenoeg hetzelfde scherm, maar is op een groot aantal vlakken verbeterd. Hierna zetten we de belangrijkste specs op een rijtje.

–» Fraaie dunne behuizing van metaal en glas die waterbestendig is
–» Prachtig super-amoled-display van 5,1 inch met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels
–» Krachtige Exynos 8890-chip van Samsung die wordt bijgestaan door 3GB of 4GB RAM
–» Ondersteuning voor 4G+, nfc, draadloos opladen en Quick Charge

Bekend ontwerp, betere specs

De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung op 11 maart wordt uitgebracht. Op 21 februari aanstaande wordt het toestel officieel uit de doeken gedaan, één dag voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Afhankelijk van de regio is de S7 waarschijnlijk voorzien van een krachtige Exynos 8990- of Snapdragon 820-chip, 4GB aan RAM, micro-usb-ondersteuning en een verbeterde 12 megapixel-camera. Die moet dankzij een diafragma van f/1.7 en een grotere sensor betere foto’s schieten bij weinig licht.

Ook steekt de cameralens ditmaal minder uit, waardoor de achterkant van het toestel gladder aanvoelt. Verder krijgt de camera een nieuwe feature genaamd Vivid Photo. Hiermee kun je gifjes, bewegende foto dus, vastleggen, net zoals bij de iPhone 6S (Plus). De voorkant van de Samsung Galaxy S7 wordt uitgerust met een 5 megapixel-camera. Daarmee kun je scherpe selfies schieten en videogesprekken in full-hd voeren. Het design van de Galaxy S7 is herkenbaar; afgezien van de vierkante homeknop is er weinig verschil met de Galaxy S6.

Het is aannemelijk dat het toestel standaard op Android 6.0 Marshmallow draait. Dit is de laatste versie van Googles mobiele besturingssysteem die gebruikers onder meer afzonderlijke app-permissies laat beheren en de handige zoekfunctie Google Now on Tap bevat. Voor de nieuwe Android-release neemt Samsung zijn TouchWiz-skin onder handen, waardoor deze overzichtelijker en minder druk wordt. Hierdoor moeten haperingen en vastlopers tot het verleden behoren.

Samsung Galaxy S7 release op 11 maart

Eerder gingen geruchten dat Samsung de Galaxy S7 in de tweede helft van 2015 zou uitbrengen, om op die manier te concurreren met de iPhone 6S. Het nieuws was opvallend, mede omdat Samsung normaliter altijd de nieuwe Galaxy Note in de tweede helft van het jaar uitbrengt. Deze smartphone moet concurreren met de nieuwe iPhone, omdat beide veelal in dezelfde periode uitkomen. De Note 5 is inmiddels verschenen, maar een Galaxy S7 release laat nog even op zich wachten. Naar verwachting is het toestel vanaf 11 maart verkrijgbaar in de Benelux.

Het toestel verschijnt in de kleuren zwart, wit, goud en zilver. De adviesprijs is hoogstwaarschijnlijk even hoog als die van de S6: 699 euro.

Meerdere modellen

Al langer gaan de geruchten dat Samsung de Galaxy S7 net als zijn voorganger gaat uitbrengen in meerdere versies. De reguliere Galaxy S7 zou 143,4 bij 70,8 bij 6,9 millimeter meten en daarmee grofweg even groot zijn als de S6. De grotere S7 Edge wordt mogelijk 163,3 bij 82 bij 7,8 millimeter groot, waarmee hij min of meer dezelfde afmetingen heeft als de Galaxy Mega 2. Dat toestel is voorzien van een gigantisch 6 inch-scherm.

De ‘normale’ Galaxy S7 is voorzien van dezelfde afgeronde hoeken als de S7 en alleen de fysieke homeknop heeft een meer rechthoekige vorm gekregen. Ook krijgt de smartphone de beschikking over een geheugenkaartsleuf aan de zijkant. Bij de Galaxy S6 en S6 Edge(+) is het niet mogelijk om het opslaggeheugen uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Nu is dat wel weer mogelijk.

Geruchten en verbeteringen

Eerder gingen geruchten dat Samsung de Galaxy S7 zou voorzien van een snellere usb-c-poort, waarmee de accu na 30 minuten opladen genoeg stroom moet hebben om de dag door te komen. Met draadloos opladen is je toestel na twee uur volledig opgeladen. Naar nu blijkt krijgt de S7 toch weer een micro-usb-poort, al neemt de accucapaciteit toe tot 3000 mAh. De grotere Galaxy S7 Edge krijgt een 3600 mAh-accu. Dat is fors meer dan bij hun voorgangers, die het moesten doen met een 2550 en 2600 mAh-accu.

Andere geruchten gaan over de water- en stofdichtheid. Samsung zou een nieuwe techniek ontwikkeld hebben waarmee de Galaxy S7 en S7 weer waterdicht worden. Dit was bij de Galaxy S5 al het geval, maar door de overstap van een plastic behuizing naar metaal en glas moest dit losgelaten worden, tot teleurstelling van veel gebruikers. De nieuwe Samsung-toestellen kunnen waarschijnlijk wél weer tegen een spatje water. Ook wordt het scherm misschien drukgevoelig, zodat je door harder of zachter te drukken specifieke acties uitvoert. Wij zijn erg benieuwd of en hoe de fabrikant deze feature gaat toepassen.

Bron: http://www.androidplanet.nl/samsung/galaxy-s7/