Adres: Walstraat 72 te Vlissingen
Telefoon: 0118 853 182 - Whatsapp: 06 44 88 07 88
!!LET OP!! WIJ ZIJN ONDANKS DE LOCKDOWN GEWOON OPEN !!
Staat je toestel er niet bij? Neem contact met ons op!

De Samsung Galaxy S8

Lekmeester Evan Blass heeft het weer gedaan: hij stuurde een tweet uit met daarin een echte afbeelding van de Samsung Galaxy S8. De telefoon wordt op 29 maart gepresenteerd in New York, waarna hij verkocht zal gaan worden. Dat is dus nog net iets te vroeg voor Samsung om dat leuk te vinden, maar om heel eerlijk te zijn wisten we toch al ongeveer wat we konden verwachten van de telefoon. Nu weten we in elk geval hoe ‘ie er uit gaat zien.

c5zfzc5u0aiiwfh

Het is een match

Zoals je boven kunt zien matcht de telefoon ook met de uitnodiging voor de presentatie die Samsung uitstuurde, de telefoon past precies qua rand op de twee uitsnedes die Samsung grafisch in beeld heeft bij de ‘unbox your phone’-video. Hopelijk heeft Samsung wel nog leuke technische details te melden op de 29e, want met de schok van hoe de S8 er uit ziet gaan ze niet heel ver meer komen.

Designtrend

Het is een mooi toestel, zoveel is zeker. Het lijkt ook indicatief voor de nieuwe trend in smartphones waar de randjes weg moeten, hoe dan ook. Als we naar de geruchten rondom de nieuwe iPhone en de rest van de smartphone-makers kijken is dit blijkbaar hoe onze smartphones er de komende twee, drie jaar gaan uitzien.

Bron: Dutch Cowboys
http://www.dutchcowboys.nl/mobile/lek-dit-is-de-samsung-galaxy-s8

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

WhatsApp Chat met ons via WhatsApp